Volg de ambu

Voorlichting Kindcentrum Heeckeren

Als de dierenambulance het schoolplein oprijdt, zie je de nieuwsgierige gezichtjes al uit het raam kijken. 3 dagen op rij kwamen we van Stichting Dierenambulance Hof van Twente langs bij basisschool Heeckeren om de kinderen van dagopvang Kindcentrum Heeckeren een voorlichting te geven. De kinderen hadden zelf knuffelpatiënt poes al onder de arm. Deze mochten zij zelf wegen in de ambulance en daarna in een reismandje plaatsen. De kinderen gingen helemaal op in het helpen van de knuffelpatiënt. De dierenambulance werd uitgebreid onderzocht terwijl wij uitleg gaven welke dieren we helpen en vooral hoe. Toen alle vragen beantwoord waren, kregen de kinderen een mooie kleurplaat van hun favoriete dier en kregen wij mooie kunstwerken om de dierenambulance mee op te fleuren!

Wil je ook graag meer weten over het werk van een vrijwilliger bij de dierenambulance of over de dieren die we helpen? Wij komen met heel veel plezier een voorlichting geven!