Volg de ambu

Wij zoeken vrijwilligers!

Iedere dag is anders en het werk dat we doen is erg gevarieerd. Als vrijwilliger van de dierenambulance kom je in allerlei verschillende situaties terecht en handel je doortastend, zodat het dier zo snel en stressvrij mogelijk de juiste hulp kan krijgen en/of naar huis kan.

Wij bieden transparantie binnen het team en een omgeving waar je je veilig voelen kunt en mag. We werken er naartoe om altijd samen de diensten te draaien; veiligheid staat voorop. Onze inwerktijd is 3 maanden (in deze coronatijd doen we ons uiterste best oplossingen te zoeken die passend zijn voor iedereen terwijl we toch mensen inwerken). Er is altijd iemand van het team te bereiken, al dan niet telefonisch. Je staat er dus nooit alleen voor! Ook zul je een cursus dieren-EHBO volgen en zijn we aanwezig bij iedere voorlichting die ons aangeboden wordt. Naast dat wij dankbaar zijn voor jouw inzet, zullen de dieren je ook enorm dankbaar zijn.


Heb jij hart voor dieren, toon je initiatief, ben je doortastend en lijkt het je leuk en nuttig om onderdeel te worden van ons kleine, maar hechte team? Meld je dan aan via info@dierenambulance-hofvantwente.nl en vertel in het kort waarom we jou absoluut in ons team moeten hebben! Wellicht wil je eerst een dagje meekijken: hiervoor staan we altijd open!


Wij zijn iedere dag inzetbaar van 09.00 uur tot 20.00 uur en hopen dat waar te kunnen blijven maken. Daarom zoeken we meer vrijwilligers. Zou u dit bericht willen delen via onze Facebookpagina om zoveel mogelijk potentiële kandidaten te bereiken?