Volg de ambu

Wereld Dierendag Win Actie

?????? WINACTIE ?????? 4 oktober is het Wereld Dierendag. Een dag waar wij als dierenliefhebbers veel waarde aan hechten. We zijn erg benieuwd naar welke bijzondere huisdieren jullie hebben in de Hof van Twente. Het mooie is dat je echt alles onder de noemer ‘bijzonder’ kunt vatten, want iedereen vindt zijn/haar dier bijzonder: van arachniden tot reptielen, van harige lobbesen tot vissen en van heel groot tot ontzettend klein. Heb jij nou een bijzonder huisdier? Stuur dan een foto van je huisdier naar info@dierenambulance-hofvantwente.nl en vertel ons wat jouw huisdier zo bijzonder maakt! Meedoen en insturen kan tot 3 oktober 18.00 uur. Op Wereld Dierendag maken wij via onze Facebookpagina 3 winnaars bekend die een klein prijsje aangeboden zullen krijgen. Ook zal er 1 hoofdprijs te winnen zijn. Wat dit is, maken we later bekend! Deel deze actie via Facebook en doe mee!