Volg de ambu

Help ons helpen!

We zijn keihard aan het werk, want het hoofdseizoen van de dieren is al een tijdje echt begonnen! Er wordt ontzettend veel gereden van en naar dieren en ook ontvangen we veel telefoontjes. Dat is natuurlijk geweldig nieuws, want zo kunnen we zoveel mogelijk dieren helpen.

Echter doen we dit harde werk met slechts 5 chauffeurs en 1 bijrijder. 7 dagen per week zijn we tussen 09.00 uur en 20.00 uur bereikbaar en we werken ons een slag in de ronde om jou en natuurlijk vooral de dieren zo goed mogelijk te helpen. Iets waaraan we veel plezier beleven, maar lastig vol te houden is wanneer je meerdere dagen achter elkaar diensten draait.

Wij en vooral de dieren hebben jouw hulp ontzettend hard nodig. Je hebt geen uitgebreide (medische) kennis of achtergrond nodig, maar wel een hart voor dieren en de wens iets te betekenen voor hen. Als je dan ook nog eens minstens 1 dag per week tijd hebt, kun je met de dierenambulance en de telefoon aan huis je eigen ding doen tot je een oproep ontvangt en een dier mag gaan helpen. Gaandeweg leer je middels voorlichtingen en ervaringen meer over de dieren en leer je die kennis toe te passen.
Lijkt het je nou wat om de dieren in de gemeente Hof van Twente te helpen of wil je graag meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@dierenambulance-hofvantwente.nl

Wij en de dieren wachten met smart op jou!