Volg de ambu

Dierenambulance kapot

Vrijdag de 13e heeft zijn beruchte naam helaas waargemaakt bij ons: in de namiddag wilde een van onze vrijwilligers de dienstwissel doen en was onderweg naar haar collega. Plotseling begon de dierenambulance te haperen en een paar meter verder hield hij er helemaal mee op.

Midden op de straat in een woonwijk, voor de ingang van een andere straat, stond de dierenambulance plotseling stil. Al snel kwam er iemand aan die met zijn auto de straat in moest, maar hij kon er niet langs. De vrijwilligster heeft uitgelegd de dierenambulance niet meer te kunnen starten en meneer was zo vriendelijk om samen met een vrouw die de dierenambulance ook gezien had te duwen, zodat de dierenambulance in ieder geval niet meer in de weg zou staan.

Na wat rondbellen en advies vragen, is het gelukt om iemand te bereiken die een vrachtwagentje had waar de dierenambulance op gesleept is. Vandaag wordt er naar gekeken in de hoop dat de schade en kosten beperkt zijn en blijven, want we hebben nog lang niet voldoende geld bij elkaar kunnen sparen om hals over kop een nieuwe dierenambulance aan te kunnen schaffen en te laten ombouwen.

We hebben dus echt heel erg hard uw hulp nodig. Zonder dierenambulance kunnen wij ons werk niet of onvoldoende verrichten. Help ons sparen voor een nieuwe dierenambulance door te doneren via onze website (hier vindt u ook onze bankgegevens) of onze GoFundMe-pagina.

Update: inmiddels rijdt de dierenambulance weer. Hopelijk kunnen we weer even vooruit!