Volg de ambu

Gedumpte cavia’s – Update

Op woensdag 2 februari was er te lezen dat wij een gedumpte moedercavia met haar drie jongen hebben opgehaald vanaf de Kattenberg te Markelo. Het hooi lag nog op de takken waaronder de cavia’s verstopt zaten en het was overduidelijk dat de dieren gedumpt waren.

De cavia’s zijn na een kort verblijf in een tijdelijke opvang verhuisd naar Pets&Co Dier&Care Goor waar ze met alle liefde zijn ontvangen en verzorgd. Toen de dieren eenmaal bijgekomen waren, is er voor hen gezocht naar een warme plek waar ze veilig en welkom zijn. Moeder en dochter cavia hebben samen een geweldige plek gekregen en ook de twee zoons, twee broers, hebben een liefdevol gezin gevonden.

Beide gezinnen hebben een gulle bijdrage gedaan voor de cavia’s en dus voor onze dierenambulance. Wij willen ze via deze weg daarvoor heel erg hartelijk bedanken. Geniet van jullie prachtige, gouden cavia’s en geef ze wat ze hebben moeten missen in veelvoud terug. Ze hebben het getroffen met jullie!
Uiteraard gaat onze dank ook uit naar de goede zorgen van de medewerkers van Pets&Co Dier&Care Goor.