Volg de ambu

Gezocht: (hydraulisch) geveerde stoel

Ben jij of ken jij iemand die ons kan helpen met de zoektocht naar en de inbouw van een (hydraulisch) verende chauffeursstoel voor in onze dierenambulance? Mail dan naar info@dierenambulance-hofvantwente.nl

In januari 2021 is de koop rondgemaakt van onze Mercedes Sprinter uit 2016. Inmiddels rijden we dus ruim een jaar met enorm veel plezier in de tot dierenambulance omgebouwde Mercedes Sprinter rond.
Op de smalle wegen in de gemeente Hof van Twente zijn we regelmatig te zien. Deze smalle wegen zijn hobbelig en we merken dat de stugge dierenambulance zijn tol begint te eisen op de rug van onze vrijwilligers. Vrijwilligers waarvan we maar weinig hebben en die heel hard nodig zijn om de dieren in onze gemeente te kunnen blijven helpen. Vrachtwagenchauffeurs, buitendienstmedewerkers en bestuurders van bestelwagens lopen vaak tegen lichamelijke klachten aan. Een verkeerde houding kan een aanleiding zijn tot knie-, rug- en nek problemen. Een goede chauffeursstoel is in dit geval essentieel. Wij zijn van mening dat ook vrijwilligers die zich onbaatzuchtig inzetten voor onze stichting het recht hebben op een werkplek waarin rekening gehouden wordt met hun gezondheid.

Om die reden zijn we op zoek naar een (hydraulisch) verende chauffeursstoel voor in onze dierenambulance. Aangezien wij hieromtrent geen kennis hebben, zoeken we iemand die ons kan helpen in de zoektocht naar zo’n stoel en deze kan inbouwen of iemand kent die dit kan.