Volg de ambu

Trots op de nieuwe bus

Met trots presenteren wij onze nieuwe dierenambulance. Het was niet de eenvoudigste klus en het heeft even geduurd, maar het is gelukt. De Mercedes Sprinter is nu van de buitenkant herkenbaar als dierenambulance dankzij het originele ontwerp van Niesa Leferink en alle grote inspanningen van ExpressZo ontwerp & reclame. Naast het feit dat we nu goed herkenbaar zijn, zijn we ook nog eens goed zichtbaar bij daglicht, maar ook in het donker. De reflecterende stickers maken het voor ons extra veilig om aan het werk te zijn langs de straten. Het interieur hebben we begin april laten zien en nu kunnen we dus echt zeggen dat alles af is!

Eind vorig jaar begaf de Peugeot Expert het, die destijds fungeerde als dierenambulance. Jaren heeft hij zijn werk goed gedaan, maar het werd overduidelijk en met spoed tijd voor vernieuwing. Zonder ambulance zouden immers de dieren in de gemeente natuurlijk ook niet geholpen kunnen worden. Velen van jullie zagen in dat wij nodig zijn en hielpen en steunden ons door te doneren en/of ons netwerk uit te breiden. Het is ons dankzij al deze dierenvrienden gelukt om een prachtig resultaat te krijgen. De nieuwe dierenambulance is praktisch ingericht, goed schoon en ontsmet te houden, eenvoudig om in te werken en erg goed herkenbaar als dierenambulance. Onze dierenambulance is uniek en als onafhankelijke stichting zijn we daar ontzettend trots op.

Graag willen we iedereen bedanken voor alle hulp die geboden is, op welke manier dan ook. We kunnen nu weer jaren vooruit en zullen dat met veel plezier doen. Ondanks het feit dat we hopen dat zo min mogelijk dieren in nood zullen verkeren en onze hulp nodig hebben, zullen we ze wel op zeer goede wijze kunnen helpen.

Hier is ons gehele verhaal en de nieuwe dierenambulance te bekijken.