Volg de ambu

Help! De dierenambulance is in nood!

Lieve dierenvrienden, na jarenlange trouwe dienst heeft onze bus het begeven. Hij rijdt nog wel, maar de motor lekt aan alle kanten olie. Zo erg dat het letterlijk rondspuit. En dat is nog niet eens het ergste: we rijden met open ramen, omdat uitlaatgassen de cabine binnendringen. Kortom, iedere rit is een aanslag op de gezondheid van onze vrijwilligers. Dat kan natuurlijk niet.

We hebben dus heel snel een andere bus nodig!

Maar het ontbreekt ons aan geld. Wel hebben we gespaard, maar niet genoeg.

Daarom deze wanhoopskreet: HELP!

Graag willen we, naast onze noodkreet om ons financieel te ondersteunen (doneer hier!), een oproep doen aan alle dierenvrienden in en om de Hof: help ons alstublieft netwerken en connecties maken! We zoeken mensen met connecties die zodra het nodig is (eigenlijk nu al) kunnen helpen met of ons kunnen helpen aan een tijdelijke, vervangende auto/bestelwagen/bus of een nieuwe bus of de inbouw voor in de nieuwe bus. Kent u of bent u deze persoon? Mail ons dan spoedig wat u voor ons kunt betekenen: info@dierenambulance-hofvantwente.nl