Volg de ambu

Update noodkreet

Het is aangrijpend om te zien hoeveel van jullie ons een warm hart toedragen! We worden overspoeld door hartverwarmende reacties en donaties. Geweldig, dank jullie wel, er zijn geen woorden voor!

Inmiddels is het ons gelukt voldoende contacten op te doen en ons netwerk uit te breiden. We rijden nu in een tijdelijk vervangende auto die door Auto Ruesink te Goor ons gratis ter beschikking gesteld wordt. Hoe geweldig is dat?! Dit geeft ons wat ademruimte waardoor we ons kunnen concentreren op het zoeken naar een nieuwe dierenambulance.

Het genereren van geld voor een nieuwe dierenambulance gaat gewoon door. Met jullie hulp is het gelukt om toch al zover te komen! We zien dat iedereen het eens is met onze slogan ‘Wij zijn nodig: help ons helpen!’ en blijven daarop een beroep doen. Jullie doen het geweldig, maar we zijn er nog niet! Help ons aan een andere dierenambulance door te doneren. Wij kunnen niet zonder jullie en de dieren niet zonder ons.

Heel erg bedankt namens de dieren en ons! Voor aanmeldingen als vrijwilliger, vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@dierenambulance-hofvantwente.nl