Volg de ambu

Kerstpakketten van Pets&Co Dier&Care Goor

Stichting Dierenambulance Hof van Twente kent enkel vrijwilligers en draait enkel door de giften van sponsors en particulieren. De vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in om de dieren in nood niet onnodig te laten lijden en dus te helpen waar ze kunnen. Wij vinden dat deze onbaatzuchtige mensen dus op zijn minst een bedankje verdienen in de vorm van een klein kerstpakket en zijn daar naar op zoek gegaan halverwege de decembermaand.

Om een beetje in de dierensferen te blijven en een nuttig pakket te kunnen geven, kwamen we op het idee om iets voor dieren te geven. In eerste instantie was het idee ontstaan om de buitenvogels lekker te verwennen, maar dit zorgde voor een aardige zoektocht. Deze zoektocht eindigde in Pets&Co Dier&Care Goor waar eigenaresse Danieke de Vries ons hoorde brainstormen.

Danieke bood ons aan om binnen ons budget leuke kerstpakketten klaar te maken gericht op de buitenvogels en eenieders eigen huisdieren. Met een gerust hart lieten we Danieke haar gang gaan en een paar dagen later kregen we bericht dat de pakketten gereed waren met daarbij een nog grotere verrassing: Danieke had besloten de pakketten voor de vrijwilligers én vaste sponsors te doneren! Hoe lief is dat?! Zoals ze omschrijft in het bericht op Facebook en Instagram van Pets&Co Dier&Care Goor, laat ze weten dat ze vindt dat wij heel goed werk verrichten en het geld beter besteden kunnen aan de dieren in nood. Dat is natuurlijk helemaal waar!

We zijn Danieke en iedereen bij Pets&Co Dier&Care Goor ontzettend dankbaar voor dit grote gebaar. Iedereen was ontzettend blij met het kerstpakket. Om zoiets te doen voor ons, moet je wel een heel groot, gouden hart hebben en eigenlijk is onze dankbaarheid dan ook niet uit te drukken in woorden, maar weet dat het onwijs gewaardeerd wordt door dier en mens!

De dierenambulance vol Kerstpakketten