Volg de ambu

Volg de Ambu

Een belletje op zondagmorgen rond 9 uur, dat er een zwarte labrador is mee gewandeld met een fietser. Hij kwam van de N weg Delden- Hengelo en vond het wel gezellig. De vinder heeft de labrador toen bij iemand daar in de buurt achtergelaten en deze heeft de Dierenambulance gebeld. Een foto en vindplaats doorgegeven, zodat hij op Facebook geplaatst kan worden. Met een paar uur nog geen bruikbare reacties gehad waarna de Dierenambulance naar het vindersadres is gegaan om de hond te chippen. Helaas geen chip, hij had wel een penning aan de halsband, maar daar stond niets op. We hebben afscheid genomen van het opvangadres en de hond in de bus mee naar Enter waar de dienstdoende vrijwilliger woont. Rond het middaguur belt toch de eigenaar dat deze hond van hem is en dat hij hem in Enter komt ophalen. Een blijde hereniging met hond Belle en baas! meestal laten we het gevonden dier zolang mogelijk op het vindadres om de eigenaar de kans te geven om zijn hond zelf weer op tehalen, als dit niet kan gaat hij naar het asiel alwaar de eigenaar de hond kan ophalen