Volg de ambu

Sponsorcontracten ondertekend

sponsor
v.l.n.r. Melissa Nomden, Jan-Geert van Erp, Mariet Hospers

Vrijdag 14 februari 2020, Valentijnsdag. De dag van de liefde. Een mooie dag om ook de liefde voor dieren te laten zien. Van Erp Auto’s en Campers te Goor heeft dit gedaan door het allereerste sponsorcontract te tekenen waarmee ze ons steunen. Voorafgaand de afspraak was reeds besproken wat het contract in zou houden en op Valentijnsdag is dit getekend. En wat zijn we er blij mee, de hulp die Van Erp ons financieel biedt. Het is een prachtig begin van het opnieuw opbouwen van onze stichting. Het contract is getekend voor een periode van 5 jaar. Waarom de dierenambulance sponsoren? Van Erp Auto’s en Campers heeft heel bewust de keuze gemaakt om onze dierenambulance te steunen. Enthousiast vertellen ze: ‘Wij zijn echte dierenvrienden en staan volledig achter jullie werk. Zelf hebben we een Cane Corso van twee jaar genaamd Sjef. Sjef is onderdeel van ons gezin en regelmatig aanwezig bij ons op de werkvloer. Hij is trouw naar ons en zo bemerk je het feit dat hij ons (mensen) nodig heeft. Je ziet tegenwoordig zo vaak dierenleed voorbij komen op social media of televisie en wij willen daarin helpen. We weten dat we niet ieder dier helpen kunnen, maar door jullie financieel te steunen, kunnen jullie in onze eigen gemeente wel waar mogelijk dieren helpen. Dieren zijn zo eerlijk en oprecht, iets dat mensen niet altijd hebben, en dat verwarmd onze harten. Dieren zijn nou eenmaal afhankelijk van mensen en jullie doen daarin zulk goed werk om ze te helpen, dat verdienen de dieren gewoon.’

Shell – Servicestation Hoek te Goor

v.l.n.r. Alwie Hoek, Robert Nobbe

Op 20 februari 2020 om 16.00 uur heeft ook Alwie Hoek (Shell – Servicestation Hoek) een sponsorcontract ondertekend. We kunnen nu altijd bij hem terecht om te tanken dankzij de tankpas die hij voor ons geregeld heeft. We zijn erg blij dat hij onze stichting ook steunt!

Zorge Transport Diensten – Truckwash en Transportbemiddeling te Goor

Dierenambulance wordt zeer goed schoongemaakt

Jan Dirk Zorge heeft op 24 februari 2020 eveneens het sponsorcontract, dat samen opgesteld is, ondertekend. Bij zijn bedrijf zal onze dierenambulance gewassen worden van buiten en binnen in de cockpit voor tenminste vijf kalenderjaren. Direct is de dierenambulance gewassen en ziet het er van buiten weer schoon uit en ruikt de binnenkant weer fris. Zelfs de bekleding van de stoelen is weer een stuk schoner! Het is erg fijn dat de mannen van ZTD dit voor ons doen, aangezien wij niet altijd schoon de dierenambulance in kunnen stappen (modder, haren van een dier, et cetera) en ook niet altijd op de schoonste wegen rijden. Dank jullie wel voor jullie steun!

Onafhankelijkheid

Onze stichting is onafhankelijk. Ons bestaan is totaal afhankelijk van donaties en sponsors. Veelal zien mensen reclames op televisie of social media van de dierenbescherming of stichting dierenlot. Zij worden hiervan soms lid met het idee dat ze ons steunen, maar wij staan los van deze beide ondernemingen. Op het geld dat binnenkomt bij de dierenbescherming of stichting dierenlot, hebben wij geen recht. Wij kiezen er bewust voor om onafhankelijk te blijven, omdat we daarmee onze eigen regels en samenwerkingen bepalen kunnen. Iedereen bij onze stichting doet het werk vrijwillig en vanuit een passie voor dieren. Ook het bestuur verdient niets. Dit betekent dat uw donatie rechtstreeks naar het doel gaat, namelijk de (gewonde) dieren. Geen overkoepelende instantie of grote baas die eraan verdienen wil, nee, alles is echt voor de dieren. In het Hofweekblad en hier op de website kunt u een beetje volgen wat we doen. Ons grote doel is een nieuwe dierenambulance. Dit hebben wij nodig om ons werk voort te kunnen zetten, daar de huidige dierenambulance verouderd, beschadigd en verslechterd is, evenals onze materialen.

Help ons helpen

Help ons door ook sponsor te worden, actief te helpen door u aan te melden als vrijwilliger of te doneren via de website (onderin kunt u rechtstreeks doneren), via ons rekeningnummer (IBAN NL22RABO0110977068, t.n.v. Dierenambulance Hof van Twente, o.v.v. Donatie) of onze Go Fund Me. Op de website en de Go Fund Me-pagina kunt u zien hoe de huidige dierenambulance er uitziet en lezen over onze toekomstwens voor de stichting.

Zonder uw hulp, kunnen wij de dieren niet helpen.