Volg de ambu

Dank u wel!

Wij, de vrijwilligers van Stichting Dierenambulance Hof van Twente, willen via deze weg al onze sponsors en donateurs bedanken voor hun steun in het afgelopen jaar. “Zonder jullie hulp zou de dierenambulance niet kunnen bestaan”, zegt voorzitter Carla Borgers. Tevens wensen wij iedereen gezellige Kerstdagen en een gezond 2024!

Van Discus Goor mochten we een aantal leuke producten in ontvangst nemen voor het Kerstpakket, United Softdrinks doneerde een fles frisdrank voor het kerstpakket en het Hofweekblad overhandigde de opbrengst van de kalenders aan onze voorzitter, waarvoor de lezers van het Hofweekblad gul gaven. “Het is enorm motiverend wanneer we zien dat anderen ons steunen door te doneren in geld of producten, want dankbaarheid is de enige manier waarop ons harde werk beloond wordt”, aldus secretaris Melissa Nomden.