Volg de ambu

Uitreiking cheque COOP

Op 1 oktober 2020 startte het laatste kwartaal van het afgelopen jaar. Bij Coop Hengevelde betekende het dat het gekozen doel voor de statiegeldactie wijzigde tot 31 december 2020. Dat laatste kwartaal was de dierenambulance het goede doel en mensen konden hun statiegeld doneren aan hen. Coop zou dan het eindbedrag verdubbelen.

Op 10 februari 2021 ontving de Stichting dierenambulance Hof van Twente een e-mail van Coop Hengevelde dat de cheque voor de statiegeldactie binnengekomen was en klaar lag. Enthousiast hebben ze gereageerd en een afspraak gemaakt voor de overhandiging van de cheque dat heeft plaatsgevonden op zaterdag 13 februari 2021.

Stefan Hemel, franchisenemer van de Coop te Hengevelde, ontving bestuursleden Dennis d’Fonseca en Melissa Nomden hartelijk in de winkel en vroeg of het bedrag al wel bekend was bij hen. Dit was niet het geval en dus was de verrassing des te groter. Vol spanning werd de cheque in ontvangst genomen en zagen de bestuursleden van de dierenambulance dat er maar liefst €185,- gedoneerd is door particulieren en Coop zelf.

De dierenambulance is erg dankbaar voor het mooie bedrag dat opgehaald is dankzij de donaties van iedereen. “Hiermee kunnen we mooi weer wat dieren helpen!”, geeft een vrijwilliger van de dierenambulance aan. Het is erg fijn dat acties als deze de dierenambulance helpen om te kunnen blijven bestaan: “zonder uw hulp, kunnen wij niet helpen”.

Wilt u ook helpen? Doneren kan hier. Met het oog op de nieuwe dierenambulance zijn er nog wat materialen die de dierenambulance nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een EHBO-setje voor mens en dier, reisbenches of vangnetten. Wellicht wilt u wel helpen, maar wilt u dit liever iets praktischer doen en in materialen die zij nodig hebben. Wilt u weten wat de dierenambulance zoal nog nodig heeft, stuur dan een e-mail naar info@dierenambulance-hofvantwente.nl. Hebt u dierbenodigdheden waar u niets meer mee doet? Wellicht hebben wij er iets aan! Bel naar 06-30704810 om het na te vragen of stuur een e-mail. Verder bent u ook van harte welkom om ons team te komen versterken en dieren in nood te helpen. Aanmelden kan ook via info@dierenambulance-hofvantwente.nl.