Algemeen

Consequenties coronamaatregelen

Beste dierenliefhebber(s),

In verband met COVID-19, het coronavirus, zijn wij momenteel onderbezet.

We doen erg ons best om met slechts 2 chauffeurs de dierenambulance draaiende te houden, maar dit lukt wellicht niet altijd meer even goed. Bij spoed rijden we uiteraard zo snel mogelijk uit, maar het kan zijn dat voor alle andere gevallen uw geduld gevraagd wordt. Zoals u misschien wel begrijpt, heeft iemand die 5 dagen per week als vrijwilliger op de dierenambulance rijdt soms ook tijd nodig voor iets als een partner, gezin, boodschappen, et cetera.

Om u in deze tijd zo goed mogelijk te helpen, willen wij u vragen gevonden (kleinere) dieren alvast in een doosje te doen, zodat wij deze bij de voordeur meteen kunnen meenemen. Als u niet thuis bent om de tijd dat wij kunnen rijden, kunt u op deze manier ook het dier voor de deur zetten, zodat wij het kunnen vinden en de zorg kunnen bieden die het verdient.

Tevens willen we u erop attenderen dat wij ook taxiritten verzorgen. Behoort u tot de risicogroep of bent u ziek, maar moet uw huisdier naar de dierenarts? Bel ons dan en wij zorgen ervoor dat uw huisdier van en naar uw dierenarts wordt gereden.

Wij zijn dus duidelijk nog altijd met spoed op zoek naar nieuwe collegae. Help ons om dieren te helpen en meld je aan als vrijwilliger via info@dierenambulance-hofvantwente.nl of via het contactformulier.

Wij, en vooral de dieren, hebben je hard nodig!