Een stichting, wat houdt dat in?

Onze Dierenambulance valt onder een stichting, genaamd “Stichting Dierenambulance Hof van Twente”. Dit betekent in een notendop dat wij geen steun krijgen vanuit de overheid, dat wil zeggen, dat wij dus geen financiĆ«le middelen krijgen vanuit de staat.

De kosten die wij hebben voor het in stand houden van onze stichting worden voldaan met donaties van mensen. Daarnaast hebben wij gelukkig wel sponsoren die ons ondersteunen met financiƫle middelen, maar ook met goederen, dierenvoeders, hulpmiddelen en dergelijke.

Omdat wij dus aangewezen zijn op de goedheid van gebruikers van de Dierenambulance, alsmede hen die zich inzetten tegen dierenleed, kan het soms moeilijk zijn om grote uitgaven te kunnen doen zoals de aanschaf van een nieuwe kooi of de onderhoud van de ambulance, maar ook het van tijd tot tijd defect raken van materialen, immers heeft niets het eeuwige leven en zullen ook verbruik en gebruiksartikelen vervangen moeten worden.

Wij doen daarom met regelmaat een oproep aan het publiek om te overwegen een donatie te doen, dat kan op verschillende manieren, kijk daarvoor op de pagina “Wat u kunt doen” voor meer informatie.