Stichting Dierenambulance Hof van Twente

Welkom op deze geheel vernieuwde website van Dierenambulance Hof van Twente. Wij rijden in de regio Hof van Twente rond met onze Dierenambulance, waarmee wij hulp bieden aan een grote verscheidenheid aan dieren. Van huisdieren, tot wilde dieren, van kleine tot grote en van dieren in nood tot dieren die een bezoek nodig hebben aan de dierenarts.

Het zal hiermee duidelijk zijn dat onze stichting zich inzet voor het welzijn van dieren alom, heeft u een hond of een kat die een bezoek nodig heeft aan de dierenarts, maar heeft u zelf geen vervoer? dan staan wij klaar voor u en uw trouwe metgezel. Heeft u een kat in nood gezien? twijfel dan niet en laat het ons weten.

Heeft u een dier aangetroffen dat door noodlot is omgekomen, ook dan staan wij klaar om hulp te bieden. Er moet echter wij bij vermeld worden dat er naar gelang de omstandigheid er kosten gemaakt kunnen worden, waarbij wij dan vragen om een vergoeding. Omdat wij een stichting zijn die geen overheidsfinanciering krijgt zijn wij daarom afhankelijk van donaties, en vergoedingen van onze diensten.

Als u zich geroepen voelt om ons een steuntje in de rug te geven klik dan op de link naar “Wat u kunt doen” om te kijken naar welke mogelijkheden er zijn om ons verder te helpen.